Societatea de Transport Bucuresti

Societatea de Transport București este cea mai importantă companie în furnizarea serviciilor de transport public din regiunea București-Ilfov, asigurând zilnic mobilitatea pentru milioane de locuitori și vizitatori.
Misiunea noastră este să conectăm oamenii și comunitățile prin intermediul unui transport public sigur, eficient și ecologic.

Ne ghidăm în activitatea noastră zilnică pe valori precum siguranța, accesibilitatea, responsabilitatea socială și inovația. Cu o rețea extinsă de autobuze, tramvaie și troleibuze, STB acoperă întregul oraș și zonele adiacente, oferind servicii adaptate nevoilor variate ale pasagerilor.

Angajamentul nostru față de mediul înconjurător este esențial. Prin implementarea tehnologiilor verzi și a practicilor ecologice, contribuim la reducerea emisiilor de carbon și la îmbunătățirea calității aerului în oraș. În plus, promovăm utilizarea transportului public ca alternativă la vehiculele private, susținând astfel sustenabilitatea mediului.

Inovația și tehnologia stau la baza serviciilor noastre. Investim constant în soluții moderne pentru a îmbunătăți experiența călătorilor. Sistemele noastre de gestionare a flotei, plata electronică și furnizarea informațiilor în timp real asigură o călătorie predictibilă și accesibilă pentru toți pasagerii.

Privind către viitor, ne angajăm să continuăm să inovăm și să ne adaptăm pentru a răspunde provocărilor și oportunităților în evoluția mobilității urbane și periurbane. Vizăm să dezvoltăm și să extindem rețeaua noastră de transport pentru a oferi o acoperire mai extinsă și servicii mai eficiente pentru toți locuitorii regiunii București-Ilfov.

Pentru mai multe informații despre serviciile noastre și pentru a vă planifica călătoria, vă invităm să explorați site-ul nostru și să ne urmăriți pe platformele de socializare.