Aplicația

Youth TB

Călătorii și abonamente online

Ghid de utilizare Chestionar de evaluare aplicație

Valabil în: Google Play Apple Store

   Aplicaţia Youth TB este o aplicație mobilă ce aparţine Societății de Transport București – STB SA, dedicată tuturor călătorilor, care permite achiziționarea de titluri de călătorie valabile pe mijloacele de transport în comun de suprafață din zona metropolitană București-Ilfov. Aceasta aplicaţie permite şi achiziţionarea de titluri de călătorie integrate cu operatorii feroviari de pe ruta Gara de Nord - Aeroport Henri Coandă (nu sunt valabile în reţeaua Metrorex), fără a fi necesară deținerea unui card de transport.

   De asemenea, aplicația permite achiziţionarea abonamentelor metropolitane, cu tarif redus 100% (elevi) valabile pe toate liniile de transport public de suprafață din Regiunea București - Ilfov, indiferent de operatorul de transport cât şi achiziţionarea de titluri de călătorie metropolitane şi integrate cu tarif integral.

   Precizăm că aplicaţia Youth TB permite modificarea perioadei de valabilitate a abonamentelor doar dacă abonamentele deţinute nu şi-au început deja valabilitatea.

Prin aplicația Youth TB, pot fi achiziţionate următoarele titluri de călătorie:

Călătorii și abonamente metropolitane valabile pe autobuz, tramvai și troleibuz:

  • călătorie metropolitană 90 minute;
  • abonament metropolitan 24 ore;
  • abonament metropolitan 72 ore;
  • abonament metropolitan 7 zile;
  • abonament metropolitan 1 lună;
  • abonament metropolitan 6 luni;
  • abonament metropolitan 12 luni.

Abonamente integrate metropolitane și tren, valabile pe autobuz, tramvai, troleibuz și tren:

  • abonament metropolitan integrat suprafață + tren 1 lună;
  • abonament metropolitan integrat suprafață + tren 6 luni;
  • abonament metropolitan integrat suprafață + tren 12 luni.

Abonamentele sunt valabile pentru transportul de suprafaţă şi tren (nu sunt valabile în reţeaua Metrorex).

Elevii beneficiază de abonament cu reducere 100% dacă au statutul de elev înscris la o unitate de învățământ acreditată din Municipiul București sau Județul Ilfov.

Confirmarea statutului de elev se face automat prin intermediul aplicației, pe baza CNP-ului completat la înregistrarea contului. 

Atenție! Toate titlurile de călătorie trebuie achiziţionate înainte de urcarea în mijloacele de transport în comun.

Pentru a permite agenților de control să verifice valabilitatea titlului de călătorie, trebuie să vă asigurați că bateria telefonului este încărcată suficient pe tot parcursul călătoriei.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon 021.307.41.80, 021.311.13.98, 021.93.91 tasta 2 sau la adresa de e-mail relatiicomercial@stbsa.ro.